Onze merken

Webshop ▼

AlemiteUnitrans Techniek is al 40 jaar distributeur van Alemite in Nederland.
U kunt bij ons terecht voor het gehele Alemite programma; van smeernippel tot oil mist systeem. Van vetpomp tot slanghaspel. Slanghaspels voor hogedruk, lagedruk. Slanghaspels in RVS, Staal of kunststof. 
Een ruime selectie van de Alemite producten vindt u inmiddels op onze site. Mocht u (nog) niet vinden wat u zoekt neem dan gerust contact met ons op.

Ga naar de website van Alemite voor aanvullende informatie als bijvoorbeeld datasheets.


FlexbimecWij zijn importeur van het gehele programma van het Italiaanse fabrikaat Flexbimec.
Dit programma bestaat naast een complete lijn olieapparatuur, vetapparatuur en dieselolie apparatuur uit een ruime keuze stalen slanghaspels en RVS slanghaspels. Ook slanghaspels in RVS 316 uitvoering behoort tot de vele mogelijkheden.
De producten vindt u terug op deze site.


GPI - Flomec

  

Flomec - GPI is onze Amerikaanse partner voor flowmeting. Flowmeters in vele uitvoeringen. Innovatie en topkwaliteit, tezamen met gebruiksgemak en compactheid, maken deze doorstroommeters tot een klasse apart

GPI heeft onlangs het Australische Flomec overgenomen. Met deze overname is het productenpakket uitgebreid met een complete range aan oval gear meters. Het complete pakket pompen, turbine meters en oval gear meters van GPI-Flomec is bij ons verkrijgbaar.

De flow meters worden op de markt gebracht onder de naam Flomec terwijl de brandstofapparatuur de naam GPI blijft voeren.

Kijk op de website van GPI voor meer informatie over de brandstofapparatuur en op de website van Flomec voor de diverse flow meters.


Fluimac

Lucht aangedreven membraanpompen welke op klantspecificatie worden samengesteld. Hierdoor zijn wij in staat om voor vrijwel iedere toepassing een betrouwbare pomp aan te bieden.
Bovendien vaak al binnen 1 week leverbaar.

Ook voor ATEX toepassingen en gebruik in de voedingsmiddelen industrie.

Klik hier voor de documentatie.

Inmiddels is het pakket van Fluimac verder uitgebreid met o.a. magnetisch aangedreven pompen, doseerpompen en luchtmotoren.

 Mavel

 

 

 

Kunststof elektrahaspels en slanghaspels. Ideale haspels voor gebruik in werkplaatsen en bedrijfswagen inrichting.
Het gehele pakket van Mavel is bij ons te verkrijgen


 

Magido

 

Al jarenlang kunt u bij Unitrans Techniek terecht voor de gehele productlijn van Magido reinigingsmachines.
Magido produceert RVS onderdelen reinigings machines. Op onze site treft u een groot deel van de standaard reinigingsmachines aan.
Vanwege de jarenlange relatie kunnen wij echter ook vaak samen met de fabriek tot maatwerk oplossingen komen. Kijk hier voor een overzicht van alle machines.